jump to navigation

Beer & Innovation gaat op in StartHub mei 20, 2009

Posted by erwblo in Uncategorized.
trackback

Langs niks gehoord van het Beer & Innovation front. En wel hierom. Beer & Innovation gaat op in StartHub, een project dat een jaar lang de Nederlandse startup scene in kaart brengt, volgt en promoot. Daar blijven natuurlijk ook drinkgelagen bijhoren en die blijven Beer & Innovation heten, maar er komt meer. Interviews, portretten, nieuws, noem het maar op. 23 juni gaat een en ander van start, maar om een idee te krijgen.

Wat voor nu belangrijk is:

* Wil je nieuws over StartHub, Beer & Innovation en de Nederlandse startups krijgen, geef je hier op.

* Ben je een StartHub en wil je opgenomen worden in de StartHub DB (belangrijk als we de startups in kaart willen brengen en volgen), meld je hier aan. Wel wat vragen invullen, maar dat verhaal heb je vast paraat.

* Ben je een startup met een focus op media dan is er nog een extra reden om je in te schrijven in de Starthub DB. 5 startups mogen 23 juni op het Mediapark Jaarcongres ten overstaan van 700 mediaprofessionals een een groep investeerders pitchen. Dus: dit is de laatste keer dat ik een mail met veel mensen in de bcc stuur, wil je nieuws blijven ontvangen, geef je op op het bovenstaande adres. Wil je in de Starthub DB worden opgenomen en gevolgd worden, vul het andere verhaal in.

Ennuh …. De stichting StartHub in oprichting vindt sponsoring van het project geen vies woord. Mailt info (at) starthub (punt) nl ! Dank!

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: