jump to navigation

Win tickets voor Picnic en ander Beer & Innovation nieuws! september 7, 2008

Posted by erwblo in Uncategorized.
trackback

BEER & INNOVATION OP 25/9 OP PICNIC (KOMT ALLEN)!

Na het drinkgelag in juni is Beer & Innovation terug van weggeweest. Alive & drinking! En wel op donderdag 25 september. Van 17.30 tot tegen 20.00 uur in de zogenoemde KvK Business Lounge op Picnic. Werner Vogels van Amazon vertelt o.a. hoe cloudcomputing startups helpt en de wereld op zijn kop zet, Stefan van Soocial legt uit hoe hij de geniale marketing van zijn startup doet en Robert Gaal van Wakoopa over de lessen van een startup en de weg naar Silicon Valley. En more to be announced! Na Beer & Innovation zijn we overigens met zijn allen welkom op de nabij gelegen kickoff borrel van Twones, je weet wel de startup die zich op de vorige Beer & Innovation voorstelde.
Hoe je je aan moet melden voor deze (kosteloze) Beer & Innovation? Geef je eerst hier op voor Beer & Innovation en mail vervolgens ‘Ja ik wil naar Picnic’ naar lastorders@beerandinnovation.nl en je weet vol is vol en het aantal plaatsen is beperkt!!

WIN KAARTEN VOOR PICNIC; 25 PASSPARTOUTS VOOR STARTUPS!

Een mooi aanbod van Picnic; Beer & Innovation mag 25 tickets uitreiken aan startups die een passpartout voor het evenement eind september willen. Maar je snapt: daar moet je wel wat voor doen! Dat gaat niet zomaar. Wat je moet doen? Onder de noemer 7 DAYS IN THE LIFE OF A STARTUP moet je jezelf zeven dagen lang in video profileren. Je moet laten zien wie je bent, waar je voor staat, hoe je de wereld gaat veroveren, maar je mag ook laten zien hoe je de eindjes aan elkaar knoopt, hoe je tot diep in de nacht doorzwoegt, etcetera. Je mag het zelf weten. Maak een mini documentaire van een week, maar maak hem boeiend, maak hem spannend en laat zien waarom jouw startup leuk, goed en belangrijk is. Een volstrekt subjectieve jury maakt de keuze, protesteren is niet mogelijk.

Wat je moet doen?

> Maak een account aan op Seesmic (http://www.seesmic.com), de startup van Picnicspreker Loic LeMeur en wordt vriend van beerandinnovation aldaar.

> Mail naar info@beerandinnovation.nl  dat je mee wilt dingen naar de Picnic kaarten en laat weten hoe je op Seesmic heet en waar we je kunnen vinden. Dat is essentieel!

> Produceer gedurende zeven dagen minimaal één videobijdrage per dag op Seesmic. Je kunt daar gemonteerde filmpjes uploaden, maar ook je verhaal simpel voor de webcam doen. Doe het in het Engels, maar als je je daar niet makkelijk bij voelt mag Nederlands natuurlijk ook.

> Seesmic is een communicatieplatform. Je startup onder de aandacht brengen is ook communicatie. Mensen gaan bij Seesmic op je films reageren, vragen stellen, opmerkingen maken. En betrokkenen bij Beer & Innovation roeren zich ook. Reageer daar op en doe er wat mee. Want ook daar wordt naar gekeken bij de selectie van de winnaars van tickets.

> Zorg dat de laatste aflevering van 7 DAYS IN THE LIFE OF A STARTUP op 19 september verschijnt, oftewel begin uiterlijk 13 september met films op Seesmic!

Zet hem op! Maar weet wel dat buitenlanders ook meedingen naar de 25 tickets!

NULAZ GAAT EEN MAAND LANG OP DUTCH COWBOYS LOS

Tientallen startups gaven aan dat ze een maand lang op Dutchcowboys willen publiceren over hun wel en wee. Daar zaten veel goeie plannen en voorstellen bij, maar de jury kon deze maand maar voor één kiezen. Afvallers, jullie dingen volgende maand gewoon weer mee, maar de mobiele startup Nulaz gaat binnenkort van start. Ze hebben veel te melden, want dingen mee naar de hoofdprijs bij Vodafone Mobile Clicks en reizen naar Amerika om de Techcrunch 50 te crashen. Nulaz.com gefeliciteerd! En maak er wat moois van! Ken je ook partijen die hier wel oren naar hebben? Gewoon even deze lijst laten invullen:

DE EERSTE VIER BEER & INNOVATION SESSIES ZIJN BEKEND!

Gewoon maar data prikken blijkt toch het best. Dank voor alle mensen die hebben aangegeven dat ze aan willen schuiven bij Beer & Innovation, startups die in ruil voor een pint of een glas van wat anders willen brainstormen met specialisten. Sessies in kroegen in alle windstreken. De eerste vier data worden  1/10, 8/10, 15/10 en 22/10. Binnenkort meer over de samenstellingen aan startups en specialisten.

En als er nog andere gegadigden zijn, aanmelden doe je hier.

Advertenties

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: